2014. februárjában a Trimble Navigation megvásárolta a geodéziai iparban nagy hagyományokkal rendelkező  GeoDesy Kft – t. , és létrehozta a Trimble Hungary Kft –t., amely a Trimble vállalatcsoport tagjaként  továbbviszi a több évtizedes múltra visszatekintő MOM – Geodesy márkanévvel forgalmazott termékeit.

A Trimble Hungary Kft. geodéziai mérőműszerekhez, mérésekhez szükséges eszközöket, kiegészítőket fejleszt és gyárt, melyek pontosságban és megbízhatóságban a legmagasabb minőséget képviselik. Geodéziai termékválasztékunk részét képezik a műszertalpak, adapterek, prizmatartók, valamint prizmák.

Több mint 10 éve  profilunkba tartozik továbbá  a szabadtéri lézeres adatátviteli eszközök tervezése, gyártása és forgalmazása.

Az FSO (free space optics ) technológiára épülő távközlési berendezéseink lehetővé teszik az adatátvitelt ( hang, kép, internet ) két pont között  optikai vezeték és rádiófrekvencia nélkül.

Ezen termékeinket a jövőben Trimble FSO márkanév alatt visszük tovább.

A Trimble Hungary Kft. vállal nagypontosságú finommechanikai  összeszerelést.

Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá a gömboptikai lencsék, és síkoptikai elemek gyártása.  Ezen belül képesek vagyunk síkoptikák, prizmák, tükrök, lencsék, objektívek, szűrők gyártására is, melyeket szükség esetén optikai réteggel is el tudunk látni.

A piaci stratégia részeként a Trimble Hungary Kft. szorosan együttműködik partnereivel, a fejlesztések során figyelembe veszi speciális igényeiket, igyekszik megfelelni a legmagasabb elvárásoknak.

 

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás