A Trimble Hungary Kft. a MOM 120 éves, magas színvonalú szakmai kultúráját, termékeit és fejlesztő tevékenységét, valamint fejlesztésének eredményeit a jövőben is vevői szolgálatába kívánja állítani.

A Trimble Hungary Kft. célja a minőségi követelmények betartása és szintjének folyamatos fejlesztése, melyet kooperációs partnereitől is elvár.

A Trimble Hungary Kft. az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszernek megfelelő gyártási körülmények között készülő geodéziai műszerekkel és tartozékokkal, lézerkommunikációs és távközlési berendezésekkel van jelen a magyar és a nemzetközi piacokon. A minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztik és ellenőrzik.

Kiemelten fontos feladat a cég  dolgozóinak minőségcentrikus szemléletének kialakítása és annak állandó javítása.

 

 

A Trimble Hungary Kft. fő feladatának tekinti a magyar és külföldi megrendelők olyan minőségű szolgáltatással való ellátását, hogy ragaszkodjanak a Trimble Hungary Kft. tevékenységéhez. A termékek folyamatos fejlesztésével és a vevők meghatározott időnkénti szondáztatásával megpróbálja a termékét a legoptimálisabb ár-érték arány kialakítása mellett, költség hatékonyan gyártani a szigorodó minőségi és piaci követelmények tartása mellett.

Kitűzött minőségcéljai megvalósulását, folyamatait, a minőségirányítási rendszer eredményességét folyamatosan figyelemmel kíséri, átvizsgálja, és ez alapul szolgál az új minőségcélok kitűzéséhez.

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás